رست قهوه
![](https://farahamtabriz.ir/wp-content/uploads/2022/10/سوپر-میکس.jpeg)
به فرایند برشته کردن قهوه، رست (Roast) یا بو دادن قهوه گفته میشود.
همانطور که در بالا اشاره شد میوهی درخت قهوه، گیلاس قهوه است که در درون آن قهوه سبز قرار دارد.
قهوه سبز همان دانههای خام قهوه است که شما برای تهیه یک فنجان قهوه به آن نیاز دارید. دانههای قهوه سبز به دلیل اسیدیته بالا قابل حل در آب و یا عصاره گیری نیستند به همین دلیل برای تهیه یک فنجان قهوه ابتدا دانههای سبز رنگ را برشته کرده، سپس از دانههای برشته شدهی قهوه، نوشیدنی تهیه میشود.
رست قهوه دارای مراحل مختلفی است که طی این مراحل دانههای سبز رنگ قهوه به قهوهی کامل برشته شده و تیره رنگ تبدیل میشوند. البته تمامی افراد به دانههای قهوه کامل برشته علاقمند نیستند به همین دلیل تولیدکنندگان دانههای قهوه، در طی فرایند رست، قهوهها را در درجههای مختلفی رست میکنند (بو میدهند) تا هر فرد بتواند براساس ذائقه و علاقه خود، یکی از انواع درجه رست را انتخاب کند.
![رست قهوه - فروشگاه آنلاین قهوه اوسکافه](https://ooscafe.com/storage/files/shares/Article/%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87/%D8%B1%D8%B3%D8%AA%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87%20%D8%A7%D9%88%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%81%D9%87.jpg)
انواع درجه رست قهوه عبارت است از:
1. رست روشن (LIGHT ROAST)
2. رست متوسط (MEDIUM ROAST)
3. رست متوسط- تیره (MEDIUM-DARK ROAST)
4. رست تیره (DARK ROAST)
دیدگاهها